Prírodná a bio kozmetika

Vyhrajte nad chrípkou, nachladnutím a oslabenou imunitou

24.08.2023
Vyhrajte nad chrípkou, nachladnutím a oslabenou imunitou

Rýchla pomoc a výborná prevencia

Nová kolekcia Prechladnutie & Imunita zahŕňa – 100% prírodnú zmes éterických olejov a prírodný airsprej na úľavu od prechladnutia, chrípky alebo virózy. Saloos receptom na pevné zdravie je účinná kombináciu čistých, 100% prírodných éterických olejov so silnými antivírusovými a antimikrobiálnymi a protizápalovými účinkami.

Je to ravintsara, eukalyptus, borovica, tymián, čajovník a ďalšie éterické oleje, ktoré napomáhajú rozpustiť hlien, vykašliavať a uľahčiť dýchanie. Majú veľmi priaznivý vplyv na imunitný systém a prispievajú k posilneniu obranyschopnosti v rizikovom období. Nie je to len prírodná prvá pomoc pri vypuknutí ochorenia, ale aj dôležitá prevencia.

Základom zmesi je éterický olej ravintsara, o ktorom je známe, že pomáha chrániť pred širokou škálou infekcií. Pôsobí proti kašľu, uvoľňuje nos a dodáva energiu. Svojou veľmi sviežou eukalyptovo-gáfrovou vôňou očisťuje a povzbudzuje. Získava sa destiláciou z listov stromu nazývaného  škoricovník gáfrový, pôvodom z Madagaskaru. Jeho hlavnými chemickými zložkami je min. obsah 45 - 55% 1,8 cineolu, monoterpény, estery a mnohé stopové zlúčeniny. V miestnom jazyku sa pre svoje univerzálne liečivé účinky nazýva aj "dobrý list".

Jedinečná 100% prírodná zmes éterických olejov a praktický airsprej

100% prírodná zmes éterických olejov vám už v pár kvapkách prečistí a prevonia vzduch v miestnosti, spríjemní saunovanie alebo kúpeľ. Môžete ju použiť do aromalampy, aromadifuzéru alebo si vytvoriť vlastnú masážnu zmes. Pre rýchle použitie vo vašej domácnosti, kancelárii alebo v ordinácii, vyskúšajte SALOOS prírodné airspreje. Vďaka praktickému baleniu s rozprašovačom ich môžete mať vždy po ruke.

 

TIP: Skvelý uvoľňujúci masážny olej hrudníka si pripravíme z 50ml SALOOS mandľového oleja, kde prikvapkáme 10 kvapiek zo SALOOS zmesi éterických olejov Prechladnutie & Imunita.